04232024uto

PR články, komerčné, Levice

Štartuje inovatívna sieť autoumývačiek + súťaž!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Štartuje inovatívna sieť autoumývačiek + súťažLEVICE 9. marca 2014 - Na Slovensku štartuje úplne nový koncept samoobslužného umývania áut. "Penový raj" oslovuje zákazníkov špičkovými talianskymi technológiami, jedinečnou čistiacou penou, nápaditou ponukou služieb a marketingom. Od dnes budú k dispozícii všetkým vodičom a firemným zákazníkom v Leviciach a okolí. Cieľom projektu je vytvoriť celoslovenskú sieť prevádzok.

Myšlienkou konceptu je priniesť kvalitné a ekologické technológie umývania postupne sa obnovujúceho vozového parku na Slovensku. Reaguje na požiadavky majiteľov vozidiel, ktorí vyžadujú šetrné, ale pritom dokonalé a ekologické umývanie. "Cieľom projektu Penový raj je vytvoriť sieť prevádzok s celoslovenskou pôsobnosťou. "Spočiatku bude pilotná prevádzka s pomocným personálom, neskôr úplne samoobslužná. Prinášame inovatívnu službu pre vodičov a majiteľov vozidiel, vrátane správcov firemných autoparkov, vo vytipovaných lokalitách," hovorí spolumajiteľ konceptu Penový raj Jakub Sarvaš a dodáva: "Hlavným benefitom pre klientov sú špičkové technológie, non-stop prevádzka a prijateľná cena znížená o honorár personálu bežných autoumývačiek."

Štartuje inovatívna sieť autoumývačiek + súťaž!

Prvá umývacia linka Penový raj v Leviciach má štyri boxy a šesť rôznych programov, ktoré slúžia na odstraňovanie rôzneho stupňa znečistenia vozidla. Charakteristickým prvkom, ktorý je obsiahnutý už v názve konceptu, je bohatá aktívna pena so špeciálnym zložením. Hustá konzistencia peny zabezpečuje dostatočne dlhý čistiaci účinok na povrchu automobilu, nesteká po povrchu a pri umývaní v zime nezamŕza. Voda upravená osmózou odstráni aj posledné zvyšky nečistôt a zaručí dokonalý lesk a čistotu.

Zaujímavosťou je, že autoumyváreň má niekoľko samostatných vysoko aj nízkotlakových čerpadiel a vlastné zásobníky vody pre prípady náhodného výpadku. Medzi inovatívne doplnkové služby Penového raja patrí napríklad baktericídny čistič koberčekov, či automat na utierky, ktorý ponúka zákazníkom možnosť vybrať si jednu zo štyroch typov utierok na čistenie interiéru a exteriéru automobilu. Celá investícia, vrátane nákupu a prenájmu pozemkov, je realizovaná z vlastných prostriedkov a slovenským kapitálom.

Koncept Penový raj vznikol v roku 2013. Základom systému je talianska certifikovaná technológia značky AQUARAMA. Viac informácií na stránke www.penovyraj.sk.

 

SÚŤAŽ O 3xKREDIT 20 EUR!

PENOVÝ RAJ - SAMOOBSLUŽNÁ AUTOUMYVÁREŇ NONSTOP v Leviciach pre Vás pripravila súťaž o 3x kredit 20 EUR spolu s nabíjacím kľúčom!

 

Ako sa súťaže zúčastniť?

1. Like na stránku "Penový raj";

2. Like na fotku súťaže;

3. Zdieľaj VEREJNE na svojom Facebook profile.

Losovanie prebehne dňa 30.4.2014. Výsledky budú zverejnené na FB stránke "Penový raj".

Štartuje inovatívna sieť autoumývačiek + súťaž!

zdroj: Penový raj

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre