04252024štv

PR články, komerčné, Levice

Levický Svet Kabeliek Viki – obchod nielen pre ženy + súťaž o darčekovú poukážku

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Levický Svet Kabeliek Viki – obchod nielen pre ženy

AKTUALIZOVANÉ: Súťaž je ukončená. Víťazkou je Viera Palkovičová, gratulujeme!

LEVICE 27. novembra 2013 - Dámske kabelky sú osobité módne doplnky s mnohonásobným využitím. Obchod SVET KABELIEK VIKI na ul. Sv. Michala v centre mesta Levíc nájdete vyše 500 druhov kabeliek a veľký výber opaskov, peňaženiek tak dámskych ako aj pánskych. Kabelky sú dovoz z Talianska, Francúzka a Poľska.

Kabelka sprevádza ženy od nepamäti, vývojom ľudstva sa stala neoceniteľným pomocníkom. Módne ženy dnešnej doby pre úspešné zvládnutie pracovných povinností a súčasne aj na napĺňanie svojich záujmov, potrebujú naraz aj viac ako iba jednu kabelku. Módne kabelky vo všetkých typových a farebných prevedeniach nájdete exkluzívne v našom obchode SVET KABELIEK VIKI. Spoločenské kabelky sú pri slávnostných príležitostiach nezameniteľnou súčasťou večerného outfitu všetkých žien, sú výrazným skvejúcim sa šperkom v rukách, podčiarkujú výnimočnosť slávnostného okamihu. Kabelka najčastejšie dopĺňa spoločenské šaty dámy najmä farebne a štýlovo.

Svet Kabeliek VIKI Levice

Obchod Svet Kabeliek VIKI nájdete v centre mesta Levice na Ul. sv. Michala 26

Dámske peňaženky sú taktiež veľmi dôležitým pomocníkom všetkých žien, od najmladšej po najstaršiu generáciu. Peňaženky nás sprevádzajú pri každodenných nákupoch, v ideálnom prípade by mali byť dostatočne robustné a odolné, mali by oddane slúžiť, usporiadané praktickými priehradkami pre všetky dôležité nevyhnutnosti. Peňaženka napriek svojej vysokej úžitkovej hodnote môže byť aj drahokamom v rukách ženy, môže žiariť a iskriť zároveň, ako výrazný módny doplnok. Peňaženky posledných módnych trendov v mnohých štýlových vyhotoveniach, kožené peňaženky, lakované peňaženky nájdete exkluzívne v našom obchode SVET KABELIEK VIKI.

A na záver rada ako ošetriť kabelky. Lakované kabelky, tašky očistite mierne navlhčenou handričkou a dosucha vytrite. Kabelky,tašky, peňaženky z umelých materialov sa nesmú premáčať (syntetická-ekologická koža), ale čistiť navlhčenou handričkou. Po zmoknutí utrieť a voľne vysušiť pri izbovej teplote. Nesmú sa premáčať.

Otváracie hodiny:
PO – PIA 9:00 – 17:00 hod.

SO - 9:00 - 12:00 hod.

svet kabeliek viki 20131124 1117597051 Svet Kabeliek Viki Levice
Svet Kabeliek Viki Levice Svet Kabeliek Viki Levice
Svet Kabeliek VIKI Levice
Svet Kabeliek Viki Levice

Facebook stránka SVET KABELIEK VIKI: https://www.facebook.com/SvetKabeliekViki?fref=ts
Firemná vizitka SVET KABELIEK VIKI: http://www.leviceonline.sk/firmy/682-svet-kabeliek-viki

 

SÚŤAŽ O DARČEKOVÚ POUKÁŽKU

Portál Leviceonline.sk v spolupráci s levickým obchodom SVET KABELIEK VIKI vyhlasuje súťaž o darčekovú poukážku v hodnote 25 EUR, ktorú je možné využiť na nákup v obchode SVET KABELIEK VIKI!

Ako sa súťaže zúčastniť?

Napíšte pod tento článok komentár "chcem vyhrať poukážku", alebo ak ste na Facebook-u, napíšte tento komentár pod tento obrázok súťaže na Facebook-u.

Súťaž o darčekovú poukážku v hodnote 25 EUR s levickým obchodom Svet Kabeliek Viki

Do kedy súťaže trvá?

Súťažiť môžete do 15.12.2013.

Jeden výherca bude vylosovaný a kontaktovaný. V prípade, že sa výherca neozve do 3 pracovných dní od kontaktovania, vylosuje sa náhradný výherca. V prípade, že si výherca cenu neprevezme do 15 dní od kontaktovania, tá prepadne v prospech organizátora súťaže.

Prajeme veľa šťastia v súťaži

Pre účasť v súťaži súhlasíte so všeobecnými podmienkami na účasť v súťažiach portálu Leviceonline.sk.

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre