04192024pia

Druhá výstava krás Slovenska Zlatice Smits – Gruber

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

LEVICE 5. augusta 2013 – Počas letných dní si vo výstavnej sieni CK Junior môžete pozrieť v poradí už tretiu samostatnú výstavu výtvarných prác Zlatice Smits – Gruber.
Tá prvá, s názvom „Túžba po domove“, sa konala presne pred desiatimi rokmi. V roku 2011 ju nasledovala výstava “Krásy Slovenska” a po dvoch rokoch tvorivej práce prichádza do nášho mesta umelkyňa z obce Baďan s novými obrazmi opäť.

zlatica smits  gruber krasy slovenska ii 4 20130805 1254003669
 
Väčšina z nich zobrazuje krásu a rozmanitosť slovenskej prírody, nadväzuje na predchádzajúcu výstavu, preto dostala názov “Krásy Slovenska II.” Pribudli najmä obrazy našich hôr, lesov a voľne žijúcich zvierat. No rozrástla sa i početná skupina autorkiných obľúbených kvetov a kytíc.

RM - TECH - bazény na mieru, prekrytia, stavby, servis

Bližšie informácie o umelkyni, technikách, inšpiráciach aj samotných dielach si môžete prečítať v našom rozhovore so Zlaticou Smits – Gruber, ktorý sme uskutočnili pri príležitosti vernisáže výstavy v roku 2011.

Druhá výstava krás Slovenska Zlatice Smits – Gruber

Viac fotografii z práve prebiehajúcej výstavy "Krásy Slovenska II." Zlatice Smits - Gruber nájdete v našom fotoalbume.

Týmto Vás srdečne pozývame na výstavu “Krásy Slovenska II.” Obrazy si môžete prezrieť každý pracovný deň od 10.00 do 15.00 hod. vo výstavnej sieni CK Junior. Výstava potrvá do 6. septembra 2013 a vstup na ňu je bezplatný. Ako býva zvykom, väčšinu z vystavovaných diel si môžete i zakúpiť.

zdroj a foto: ms

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre