04192024pia

Videoreportáž z benefičného podujatia Objatie tónov

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Videoreportáž z benefičného podujatia Objatie tónovLEVICE 31. januára 2011 - Skupina Vidiek, Misha, Robo Mikla so skupinou Projekt, Marián Greksa so svojou skupinou Grexabat, LeRa, Patrícia Vittek, Ján Mitaľ so skupinou Giono, tanečná skupina Old School Brothers, skupina MadDogX, tak toto boli interpréti, ktorý podporili dňa 23.1.2011 v DK Družba v Leviciach benefičné podujatie pod názvom "Objatie tónov". Toto benefičné podujatie bolo venované zdravotne postihnutým deťom, pacientom a mentálne postihnutým z obce Krškany s názvom ZSS Domum (Zariadenie sociálnych služieb) a ich spriatelené ústavy a zariadenia (Zväz postihnutých a detský domov Levice) z Nitrianskeho samosprávneho kraja.

 

"Cieľom tohto projektu je usporiadať v Leviciach koncert pre mentálne postihnutých z obce Krškany a z celého Nitrianskeho samosprávneho kraja. Bežne sa mentálne postihnutí nevedia dostať na koncert, tak sme sa rozhodli, že donesieme koncert priamo pre nich. Dnes tu bude rocková hudba, bude tu znieť pop, budeme tu mať aj tanečné vystúpenie. Je to taký pestrý, ako keby hudobný festival", vysvetlil nám organizátor podujatia Milan Štefánik z agentúry DYM produkcia.

Na podujatí si návštevníci okrem vypočutia skvelých osobností slovenskej hudobnej scény, mohli aj spolu s tanečníčkami zatancovať Zumbu a taktiež si spolu so skupinou Vidiek zaspievať známe hity.

Zaujímalo nás, prečo interpréti podporili práve túto akciu, ako i moderátorky podujatia Adely Banášovej. Pozrite si ich odpovede v našej videoreportáži z podujatia:

 

zdroj, foto, video: Mgr. Andrej Budai, ms

 

Prinesieme Vám aj viac fotografii z podujatia, sledujte naše stránky.

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre