04202024sob

Rock Show Erko - Výročný koncert The Resurrection + fotografie a video

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Rock Show Erko - Výročný koncert The Resurrection + fotografie a videoLEVICE 1. marca 2012 - V levickom Erko Club-e sa v sobotu 25.2.2012 uskutočnil výročný koncert skupiny The Resurrection pod názvom Rock Show Erko - Výročný koncert The Resurrection. Na koncerte vystúpilo 5 hudobných skupín, medzi nimi punková skupina z Horného Pialu - Eva Dala Adamovi, Enter The Dead State z Levíc hrajúci metalcore, levická rocková formácia The Resurrection, Progresívna Paralýza z Levíc hrajúca doom/black a Epitaph z Levíc, ktorá nahradila skupinu Dying Evony z Nitry.

 

Niečo o jednotlivých skupinách:

Eva Dala Adamovi - Punk rock /Horný Pial/

Punková kapela zložená zo štyroch členov - Matej Kuba(spev),  Zoltán Csuka (gitara) , Ján Lénárth (bassgitara), Dalibor Svetík (bicie).

Viac o kapele na www.bandzone.cz/evadalaadamovi a http://www.facebook.com/pages/Eva-dala-Adamovi/144747858886655?ref=ts&sk=wall

Rock Show Erko - Výročný koncert The Resurrection + fotografie a video Rock Show Erko - Výročný koncert The Resurrection + fotografie a video

Enter The Dead State - Metalcore /Levice/

Kapela bola založená na jeseň v roku 2010 členmi Richie (bicie), Marty (gitara, vokály), Andrew (gitara), Zolo (bassgitra). Kapela hrá melodic metal-core, aj keď štýly hudby sa dosť miešajú. Kapela nepracuje zatial na žiadnom albume, iba na pesničkach s ktorými sa bude snažiť presadiť.

Kapela zložila 5 piesní: In the power of desperation, The war, Dead State, This Night, You are dead to me. Na dalších piesňach kapela aktívne pracuje.

Viac o kapele na http://bandzone.cz/etds a http://www.facebook.com/pages/Enter-The-Dead-State-official/184060078323594?sk=wall


The Resurrection - Alternatívny Rock /Levice/

Kapela v zložení Sidney (vokály), Dado - Dávid Graňo (gitara), El diablo (gitara), Drak - Jakub Mésároš (bassgitara), Hunter - Dalibor Svetík (bicie).

Hunter hr8val s Romanom Lieskovským a Danielom Kušnírikom v pop-punkovej kapele Nárok Spoločnosti, Sydney sa tam dostal zhruba tak v decembri 2010, keďže nemali bassgitaristu, Sydney hrával v Glaurungu na basgitare (november-december 2010). Hral v dvoch kapelách, ale potom sa dohodol s chalanmi z Glaurungu a zostal hrať v Nároku spoločnosti...cez tie dva mesiace boli problémy s dochádzaním gitaristu a speváka na skúšky, tak chalani sa rozhodli, že Sydney presedlá na gitaru a spev a zoženú basgitaristu.
Hunter zohnal Jakuba (Draka) a tak boli už v kapele traja...Sydney sa náhodou zoznámil s Daliborom v Rakve, aj on hrá na gitaru a tak ho pozvali na skúšku...prišiel, hneď sa chytil a aj hneď vymysleli pesníčku s názvom Stratený.
Od februára 2011 je kapela v tejto zostave, názov vymyslel Hunter.
Od 22.1.2012 sa k nim do skúšobne dostal Dávid (Dado), rýchlo sa našiel a spolu s jeho gitarou kapelu doplnil a vznikol song Nedovolím ti padnúť a tým sa stal neodlúčiteľnou súčasťou tejto rodiny.

Viac o kapele na www.bandzone.cz/theresurrection a http://www.facebook.com/pages/The-Resurrection/199525526736245

Rock Show Erko - Výročný koncert The Resurrection + fotografie a video Rock Show Erko - Výročný koncert The Resurrection + fotografie a video

Progresívna paralýza - doom / black /Levice/

Viac o kapele na http://bandzone.cz/progresivnaparalyza


Epitaph

Začínajúca kapela, momentálne len s dvoma gitaristami a bubeníkom, ktorá hrá improvizačné skladby a covery. Na tejto akcii to bolo ich debutové vystúpenie.


Na koncerte nechýbal ani náš levický portál Leviceonline.sk, preto Vám z akcie prinášame fotoreportáž a video spojené s rozhovormi. Všetky naše fotografie z koncertu si môžete pozrieť v našej fotogalérií, alebo kliknite na tento odkaz.

Tu si môžete pozrieť naše video spojené s rozhovormi:

Najbližšie sa v Erko Clube bude konať druhé pokračovanie metalového koncertu METAL UNLEASHED, a to v sobotu 17.3.2012. Všetkých srdečne pozývame.

zdroj: ab, bandzone.cz, fotografie a video: ab, www.leviceonline.sk

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre