04192024pia

Addictive party 3.11.2012: last info a line-up

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Addictive party 3.11.2012: last info a line-up

FOTOGRAFIE Z ADDICTIVE PARTY 3.11.2012: CLUBBING THERAPY TU!

A je to tu. Už len jednu noc sa vyspíme a je tu klubová terapia v levickom Bowling Dance Clube. Na čo sa tešiť a v akom čase začína ordinovať svoju medicínu primár Mudr. Indecent Noise sa dozviete v dnešnej newske.

Levický Bowling Dance Club otvorí návštevníkom svoje brány už o 22:00. Kroky prvých zábavychtivých ľudí budú sprevádzať tóny talentovaného mladíka Matta Petersona, ktorý do svojho setu okrem iných vlastných diel, určite zaradí aj svoj aktuálny hit Stingray.

 

Stredoslovák Tomáš Kamenský aka Tom Haley si dá na Addictívke repete a na svoje prvé hranie pred pár rokmi si bude pripomínať od 23:30 do 01:00 . Už teraz sa usilovne chystá, aby pripravil tú správnu pôdu pre nástup headlinera noci Aleksandra aka Indecent Noise, ktorý sa na Slovensku premiérovo predstaví v neuveriteľnom 2,5 hodinovom sete!!! Čakajte nečakané...alebo ináč povedané...kto sa k nám pridá v nedeľu po party na brigádu opráv opadanej omietky zo stien klubu? :-). Rezident Addictívky Martin Michniak vystrieda Indecenta o pol štvrtej a otestuje ako dlho ešte na nohách vydržíte ;-)

Addictive party 3.11.2012: last info a line-up


POSLEDNÝCH 8 VIP VSTUPENIEK: Určené sú pre každého, kto má rád komfort s možnosťou oddychu v oddelenej zóne s vlastným barom, sedením, bohatým občerstvením, prístupom k Dj-s a free drinku pre každého ;-) rezervuje e-mailom na Cena 8,-Eur

s Facebookom máte z Leviceonline.sk oveľa viac. Stačí lajk a viac noviniek z Levíc a okolia príde priamo k Vám.


A ak ste náhodou nemali zatiaľ možnosť, pozrite si exkluzívne zábery z psychiatrickej liečebne, kde sa spolu vidíme už túto sobotu na "clubbing therapy".

Addictive party 3.11.2012: last info a line-up

PS: Tieto zábery obleteli prostredníctvom sociálnych sietí celý Internet a za pár dní od uverejnenia zaznamenali takmer 1000 prezretí. Len pre silné povahy :-)))))

Party info:
Addictive party : Clubbing therapy
Line-up: Indecent Noise (Poland)
Tom Haley
Matthew Peterson
Martin Michniak
Bowling Dance Club Levice
Normal entry: 4,2 Eur do 23:00 /4,9 Eur po 23:00 / VIP: 8,- Eur
Facebook Fan Page
Udalosť Addictive party: Clubbing therapy na Facebooku

 

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre