04232024uto

V byte s poškodenými dverami v Šahách našli mŕtveho muža, bola to vražda!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
V byte s poškodenými dverami v Šahách bol nájdený mŕtvy mužŠAHY 22. decembra 2015 - AKTUALIZOVANÉ: Na policajné číslo 158 bolo v pondelok 21.12.2015 krátko pred 11.00 hod. oznámené, že na Železničnej ulici v Šahách sú na jednom z rodinných domov poškodené dvere.

Na miesto bola vyslaná hliadka, ktorá zistila, že v byte sa nachádza muž bez známok života. Následne bolo zistené, že ide o 64 ročného dôchodcu. Polícia miesto činu zabezpečila a zisťovala, či muž nezomrel násilnou smrťou. Na miesto sa dostavila aj súdna lekárka. 

Izomer, s.r.o. - ATÓM - Sv. Michala č. 4, 4. poschodie, 934 01 Levice - hydroizolácie striech lepenkou, fóliou Fatrafol 810, zateplenie a montáž sedlových striech krovy a všetky druhy krytín.

Na mieste bolo zistené, že muža niekto zavraždil doposiaľ nestotožneným predmetom. Poškodený mal mnohopočetné devastačné poranenia hlavy, zlomeniny tvárových kostí a lebky. U nebohého bude vykonaná súdnolekárska pitva.

Obhliadkou miesta činu bolo zistené, že páchateľ na uzamknutých dverách vylomil drevené lišty a prehľadal celý dom. Kriminalistický technik zaistil na mieste stopy, ktoré budú podrobené expertíze.

LeviceUbytovanie.sk - Predpredaj zrekonštruovaných 1. - 4. izbových bytov na Kyjevskej ul. 7 v Leviciach.
Kriminalisti na objasnení tohto prípadu intenzívne pracujú. Vyšetrovateľ Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Nitre začal trestné stíhanie vo veci pre obzvlášť závažný zločin vraždy v súbehu s prečinom porušovania domovej slobody.

zdroj: KR PZ Nitra

Andrej Budai photo - fotografické a video služby - svadby, oslavy, stužkové, promócie, plesy, rodinné a firemné stretnutia, akcie, podujatia, spoločenské, športové...

 

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre