04202024sob

Žena sa postavila pred rútiace sa auto

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Žena sa postavila pred rútiace sa autoŽELIEZOVCE 6. júla 2015 - Do 42 ročnej ženy v nedeľu 5.7.2015 narazilo v Želiezovciach auto. K udalosti došlo po tom, ako vodič svoje osobné motorové vozidlo Octávia Combi zaparkoval pred domom.

Keďže vozidlo dostatočne nezabezpečil a nezatiahol ručnú brzdu, auto sa pohlo dole kopcom. Idúce vozidlo bez vodiča si všimla vodička, ktorá v tom čase do svojho auta posadila dieťa.

Žena chcela zabrániť nárazu a tak sa v panike postavila pred rútiace sa auto a chcela ho zastaviť vlastným telom. To sa jej ale nepodarilo a Octávia do nej narazila.

LeviceUbytovanie.sk - Predaj a prenájom a predaj 1. a 5. izbových zrekonštruovaných bytov v Leviciach

Dôsledkom toho utrpela zranenia s predpokladanou dobou liečenia 6 až 10 týždňov. U oboch účastníkov bola vykonaná dychová skúška na alkohol s negatívnym výsledkom. Na vozidle 32 ročného vodiča vznikla škoda vo výške 500,-€. Na vozidle Škoda Felícia, ktoré patrilo zranenej žene, bola vyčíslená škoda 100,-€.

Poverený policajt Okresného dopravného inšpektorátu z Levíc skutok vyšetruje ako prečin ublíženia na zdraví. K vyšetrovaniu dopravnej nehody bude pribratý znalec odboru zdravotníctva.
zdroj: KR PZ Nitra

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre