04192024pia

Pri dopravnej nehode zahynul skvelý Levičan Maroš Roman

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)
Pri dopravnej nehode zahynul skvelý Levičan Maroš RomanZVOLEN / LEVICE 20. marca 2015 - V piatok 20.3.2015 predpoludním došlo na ceste I/66 za obcou Dobrá Niva v okrese Zvolen smerom na Krupinu k tragickej dopravnej nehode, pri ktorej sa zrazili dve autá BMW 316 a Peugeot 405. Zrážka dvoch áut si vyžiadala život 56-ročnej ženy a 26-ročného muža. Informovalo o tom KR PZ Banská Bystrica.

Ako ďalej polícia informovala, pri dopravnej nehode došlo k zraneniam 56-ročnej spolujazdkyne z vozidla Peugeot, ktorým na mieste podľahla. "Vodiči obidvoch vozidiel boli prevezení do nemocnice. Peugeot viedol 68-ročný vodič z okresu Krupina a BMW 26-ročný šofér z Levíc. Po prevezení do nemocnice na následky zranení zomrel 26-ročný vodič vozidla BMW z okresu Levice. K vyšetrovaniu nehody boli prizvaní aj znalci z odboru cestnej dopravy. Polícia začala trestné stíhanie vo veci prečinu usmrtenia. Bližšie okolnosti vzniku dopravnej nehody sú predmetom ďalšieho vyšetrovania," dodala polícia.

Podľa našich informácii to bol Maroš Roman. Maroš bol skvelý a charizmatický človek, bol futbalovým rozhodcom. Za celú redakciu portálu Leviceonline.sk, česť jeho pamiatke, odpočívaj v pokoji Maroš. :(

Pri dopravnej nehode zahynul skvelý Levičan Maroš Roman
zdroj: KR PZ Banská Bystrica, fotografia: Facebook Maroša Romana a KR PZ BB

Prečítajte si aj:

Páči sa Vám práca Leviceonline.sk a TVTEKOVHONT? Podporte nás

Cieľom portálu Leviceonline.sk a regionálnej internetovej televízie TVTEKOVHONT je prinášať Vám aktuálne spravodajstvo, rozhovory, komentáre, reportáže, videá a ďalšie užitočné a praktické informácie, ako aj čítanie a obsah pre zábavu a voľný čas najmä z okresu Levice a blízkeho okolia.

Na to, aby sme pre Vás mohli stále a ešte lepšie pracovať, potrebujeme i Vašu podporu. Ďakujeme Vám za akýkoľvek finančný príspevok.

Podporiť nás môžete poukázaním akejkoľvek sumy na účet nášho občianskeho združenia Regionline.sk:

Slovenská sporiteľňa IBAN:
SK37 0900 0000 0051 5918 8001

konštantný symbol:
0558

FIRMY a ŽIVNOSTNÍCI POZOR! VÝHODNÁ REKLAMA NA LEVICEONLINE.SK a TVTEKOVHONT TU.

TERAZ AKCIA! Objednajte si u nás reklamu na určité obdobie a získate ju na 2x dlhšie!

Výhodná reklama na Leviceonline.sk a TVTEKOVHONT
TVTEKOVHONT.SK - regionálna internetová televízia zameraná na okres Levice, blízke okolie a regióny Tekov a Hont
Andrej Budai foto - video služby - svadby, stužkové slávnosti, rozlúčky, prvé sväté prijímania, slávnostné ceremónie, rodinné a firemné akcie

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre