04252024štv

S autom sa prevrátil medzi obcami Čaka a Farná

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

ČAKA / FARNÁ 17. decembra 2014 - Dňa 15.12.2014 o 18:20 hod. došlo k dopravnej nehode, pri ktorej sa ľahko zranil dvadsaťtriročný vodič. Vodič osobného vozidla zn. FIAT jazdil po ceste III/51012 od obce Čaka v smere na obec Farná.

S autom sa prevrátil medzi obcami Čaka a Farná

Pred vjazdom do pravotočivej zákruty neprispôsobil rýchlosť vozidla stavu, povahe vozovky a svojim schopnostiam a v zákrute prešiel do protismeru na ľavú krajnicu. Po vjazde do rovného úseku na konci zákruty zišiel s vozidlom v rotácii do pravej priekopy, kde narazil prednou časťou vozidla do svahu. Po ďalšej rotácii sa s vozidlom prevrátil na strechu a bol vymrštený späť na vozovku, pričom dopadol do ľavej priekopy na strechu, kde zostal stáť. Pri nehode došlo k zraneniu vodiča vozidla zn. FIAT. Požitie alkoholických nápojov nebolo u vodiča zistené. Hmotná škoda bola odhadnutá na 500 €.

Dopravná nehodovosť v Levickom okrese

Od začiatku roka do 16. decembra 2014 ODI OR PZ Levice eviduje na cestách Levického okresu celkom 196 dopravných nehôd (+5). Z uvedeného počtu dopravných nehôd bolo zaznamenaných 109 nehôd, pri ktorých došlo k následkom na zdraví zúčastnených osôb. Pri nehodách došlo k usmrteniu šiestich osôb (+2), ťažkému zraneniu dvadsaťjeden osôb (-9) a stojedenásť osôb bolo ľahko zranených (-11). Dvadsaťštyri dopravných nehôd bolo zavinených pod vplyvom alkoholu (-9). Hmotná škoda dosiahla výšku 611 630 €.

zdroj a fotografia: OR PZ Levice
 
NEPREHLIADNITE: Portál Leviceonline.sk hľadá spolupracovníkov na dopisovanie, realizáciu fotoreportáží a videoreportáží, redaktorskú prácu ale najmä pre obchodné zastúpenie. Príp. ak sa realizujete, alebo poznáte niekoho, kto sa realizuje, alebo by sa chcel realizovať napr. v realizácii zaujímavých videí, video relácii a pod., príp. by sa chcel stať našim obchodným zástupcom, ozvite sa. 

STAŇTE SA SPOLUTVORCOM PORTÁLU LEVICEONLINE.SK!
Ak je vo Vašom okolí niečo, na čo by ste chceli upozorniť, stalo sa niečo vo Vašom okolí, posielajte nám tipy, fotografie, videá, informácie, radi ich budeme na portáli Leviceonline.sk uverejňovať. Posielajte na e-mail: alebo sa ozvite telefonicky na: 0903 671 087

Nie ste z Levíc a okolia a chceli by ste s nami spolupracovať, alebo poznáte niekoho, kto by s nami chcel spolupracovať? Staňte sa našim spolupracovníkom / spolupracovníčkou aj pre naše ďalšie regionálne portály pre Nitru a okolie, Trenčín a okolie, Banskú Bystricu a okolie, Žilinu a okolie, Bratislavu a okolie, Prešov a okolie a Košice a okolie. Ak ste, alebo poznáte niekoho vhodného z týchto regiónov, ozvite sa.

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre