04202024sob

Vodičovi do auta vletela osa, pri jej odháňaňí narazil do protiidúceho vozidla

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

LEVICE 30. júla 2014 AKTUALIZOVANÉ 3. augusta 2014 - V stredu 30. júla 2014 sa v čase o 15:20 hod. v Leviciach stala dopravná nehoda. Na nadjazde na Kalnickej ceste v smere od Hornej Seče do centra mesta vodičovi počas cesty cez otvorené okno do auta vletela osa.

Vodičovi do auta vletela osa, pri jej odháňaňí narazil do protiidúceho vozidla

Ten sa ju snažil z auta dostať von, no popri tom prešiel svojim vozidlo Citroen ZX do protismeru, kde sa zrazil s protiidúcim BMW. Vodičovi Citroenu sa nič nestalo, jedna osoba - spolujazdec v BMW utrpela ľahké zranenia. Požitie alkoholických nápojov nebolo orientačnou dychovou skúškou u vodičov zistené. Hmotná škoda bola odhadnutá na 7500 €.

PhDr. Soňa Kosorinová, klinický psychológ a psychoterapeut

Komcar, s.r.o. e-shop, súťaž o 50 EUR poukážku

Vodičovi do auta vletela osa, pri jej odháňaňí narazil do protiidúceho vozidla

Štyridsaťdeväťročný vodič viedol osobné motorové vozidlo zn. CITROEN po ceste I/51 od centra mesta Levice v smere na obec Horná Seč. Po prejazde okružnou križovatkou dostatočne nevenoval pozornosť vedeniu vozidla a nesledoval situáciu v cestnej premávke v dôsledku čoho vošiel s vozidlom do ľavej protismernej časti vozovky, kde v tom čase v smere od obce Horná Seč jazdil tridsaťjedenročný vodič s vozidlom zn. BMW X5. Následkom uvedeného došlo k zrážke prednej časti vozidla zn. CITROEN s ľavou prednou časťou vozidla zn. BMW. Pri dopravnej nehode došlo k zraneniu spolujazdca vo vozidle zn. BMW.

Vodičovi do auta vletela osa, pri jej odháňaňí narazil do protiidúceho vozidla
Dopravná nehodovosť v Levickom okrese

Okresný dopravný inšpektorát OR PZ Levice eviduje od začiatku roka 2014 do 30. júla na cestách Levického okresu celkom 111 dopravných nehôd, čo je o 6 nehôd viac ako v rovnakom období minulého roka. Z uvedeného počtu dopravných nehôd bolo zaznamenaných 55 nehôd, pri ktorých došlo k následkom na zdraví zúčastnených osôb. Pri dopravných nehodách  došlo k usmrteniu 4 osôb (+1), ťažkému zraneniu 11 osôb (-4) a 48 účastníkov sa zranilo ľahko (-20). Desať dopravných nehôd bolo zavinených pod vplyvom alkoholu (-5). Hmotná škoda bola odhadnutá na 410 400 €.

zdroj: KR PZ Nitra

Tieto stránky používajú súbory cookies.

Tým, že na stránkach zotrváte, súhlasíte s tým, že ich môžeme používať.

Dobre